2254110050 6932342023 Λεωφόρος Δημοκρατίας 11, Μύρινα, Λήμνος fergasgeorge@gmail.com
hero image
 
Oasi Διαφημιστικό Γραφείο
Φεργαδιώτης Γιώργος - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Επιγραφές - Διαφημιστικά Είδη - Μύρινα Λήμνος


 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1988, το γραφείο OASI στην Μύρινα της Λήμνου, δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης.
Με σύγχρονο εξοπλισμό και πάνω απο 30 χρόνια στο χώρο, σε συνδιασμό με νέα  μηχανάματα (γερανοφόρο – καλαθοφόρο όχημα, κοπτικά και εκτυπωτικά μηχανήματα), αναλαμβάνουμε την σωστή προβολή της επιχείρησής σας.
Στο γραφείο μας, κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, που θα κάνει τα προϊόντα του και πάντα στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.
Στο διαφημιστικό γραφείο μας η κάθε σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά. Η γκάμα των υπηρεσιών είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητη και καλύπτει μια πληθώρα διαφημιστικών παροχών για όλες τις επιχειρήσεις.

 

 

     
     
 
 
Από το 1988, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, στην Λήμνο & όχι μόνο, εμπιστεύονται το διαφημιστικό γραφείο μας.
  • Εξοπλισμός ξενοδοχειακών μονάδων (αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια κ.α.).
  • Εξοπλισμός καταστημάτων εστίασης και καφετεριών (υγρά ατομικά μαντηλάκια, μπισκότα, ξηροί καρποί ατομικοί, ποδιές και ρούχα εργασίας) με το λογότυπο της επιχείρησής.
  • Κατασκευή και τοποθετήσεις φωτεινών επιγραφών inox, plexiglass, σήματα Κ.Ο.Κ..
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις (αφίσες, banner, flyer, αυτοκόλλητα βινύλια, ημερολόγια, βιβλιοδεσίες, κατάλογοι, επαγγελματικές κάρτες κ.α.).
  • Είδη δώρων (κούπες, μπρελόκ, κάδρα, καμβάδες, καπέλα, T-shirt, φούτερ) με τύπωμα ή φωτογραφία.
  • Επαγγελματική ένδυση (γιλέκα, μπουφάν, παντελόνια, φόρμες εργασίας) με τύπωση ή λογότυπο της επιχείρησής σας.
 
Από το λογότυπο σας ως μια καταχώρηση, από μια επαγγελματική κάρτα ως ενα φυλλάδιο, καταλόγους,  επιγραφές, offset ή ψηφιακή εκτύπωση, μονόφυλλα ή πολυσέλιδα έντυπα, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για πανό, αφίσες, banner ή διαφημιστικές κατασκευές, χαμηλού ή μη κόστους, επιδίωξή μας είναι να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.